Terms and Conditions

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van strandhuisjes van Key West Katwijk aan Zee, afrit 14 t/o boulevard 50.

Art. 1.
Key West neemt alleen boekingen aan van personen vanaf 18 jaar. Groepen jongeren worden niet toegelaten.
Reserveren is mogelijk via internet, telefonisch of bij het strandpaviljoen Beachhouse Key West. Wij bevestigen de aanvraag binnen één dag.

Art. 2.
Key West heeft het recht om over te gaan tot annulering van de reservering bij onjuistheid van de opgegeven gegevens, indien dit nadelige gevolgen heeft voor Key West.

Art. 3.
Aankomst is vanaf 15:00 uur en vertrek voor 10:00 uur.  Indien u arriveert na 18:00 uur kunt u dit op telnr. 06 22196469 doorgeven.

Art. 4.
U dient de betaling van het boekingsbedrag te doen binnen 7 dagen na aanmelding. Indien de betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen vervalt de reservering. U kunt dan geen aansprak meer maken op het strandhuisje

Art. 5.
Wij gaan ervan uit dat u omgeving en de strandhuisjes met zorg en overeenkomstig de bestemming worden gebruikt.
Bij overlast en/of schade toegebracht aan de omgeving of het strandhuisje/inventaris, loopt u risico het strandhuisje te moeten verlaten.

Art. 6.
Wij vragen bij aanvang van het verblijf een waarborgsom van 250 euro. Deze waarborgsom wordt na aftrek van eventuele schade en niet betaalde kosten met u verrekend.

Art. 7.
De hoofdpersoon genoemd in de verhuur bevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om het strandhuis.
Breuk, vermissing of beschadiging van strandhuisje of inventaris dient direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend.

Art. 8.
Wilt u de reservering meer dan 4 weken voor de aanvang van het verblijf annuleren, dan bent u 25% van het boekingsbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het verblijf of bij voortijdig beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd.

Art. 9.
Honden zijn van harte welkom, één hond per strandhuisje, per verblijf 25 euro.

Art. 10.
Het is verboden in de strandhuisjes te roken.   Het is zeer gevaarlijk en niet fris voor de volgende gasten .  Ook wierook branden is niet toegestaan.

Art. 11.
Onze Key West strandhuisjes zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen 2 kinderen en eventueel klein kind in baby bedje .
( 3 volwassene en kind is uiteraard ook toegestaan )Het is niet toegestaan om dit aantal te overtreden . Bij overtreding bent u de gehele borg kwijt.

Art. 12.
Het is niet toegestaan om met de bank te schuiven. Zien wij dat er beschadiging aan de vloer is door het schuiven van de bank zijn wij ook
genoodzaakt de borg in te houden.

Art. 13.
Het is niet toegestaan om eigen apparaten zoals bbq, gasbrander, frituurpan , oventje en bakplaat mee te nemen en te gebruiken .
De stroomvoorziening is daar niet op voorzien en de stoppen kunnen doorslaan.
Het is op last van de gemeente Katwijk en de brandweer niet toegestaan om bij de strandhuisjes en op het strand te barbecueën en vuurtje te stoken. 

Art. 14.
In het strandhuisje ligt een lijst met huisregels. Lees ze bij aanvang van het verblijf door, zodat u weet wat wel en niet is toegestaan.

Neem je zonnebril, goed humeur en glimlach mee! En geniet!