Terms and Conditions

Strandhuisjes Key West

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van strandhuisjes van Key West, Boulevard Zeezijde 11, 2225BB Katwijk aan Zee, Zuid-Holland.

Art. 1.
Key West neemt alleen boekingen aan van personen vanaf 18 jaar. Groepen jongeren worden niet toegelaten.
Reserveren is mogelijk via internet, telefonisch of bij het strandpaviljoen Beachhouse Key West. Wij bevestigen de aanvraag binnen één dag.

Art. 2.
Key West heeft het recht om over te gaan tot annulering van de reservering bij onjuistheid van de opgegeven gegevens, indien dit nadelige gevolgen heeft voor Key West.

Art. 3.
Aankomst is vanaf 15:00 uur en vertrek voor 10:00 uur.  Indien u arriveert na 18:00 uur kunt u dit op telnr. 06 22196469 doorgeven.

Art. 4.
U dient de betaling van het boekingsbedrag te doen binnen 7 dagen na aanmelding. Indien de betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen vervalt de reservering. U kunt dan geen aansprak meer maken op het strandhuisje.

Art. 5.
Wij gaan ervan uit dat u omgeving en de strandhuisjes met zorg en overeenkomstig de bestemming worden gebruikt.
Bij overlast en/of schade toegebracht aan de omgeving of het huisje/inventaris, loopt u risico het strandhuisje te moeten verlaten.                Wij verzoeken u vanaf 23.00 uur geen overlast van (hard)geluid te verspreiden.

Art. 6.
Wij vragen bij aanvang van het verblijf een waarborgsom van 250 euro. Deze waarborgsom wordt na aftrek van eventuele schade en niet betaalde kosten met u verrekend.

Art. 7.

De hoofdpersoon genoemd in de verhuur bevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om het strandhuis.
Breuk, vermissing of beschadiging van huisje of inventaris dient direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend. De hoofdpersoon dient de gehele gehuurde periode aanwezig te zijn, eventuele visite die blijft slapen dient bij de bar van het paviljoen te worden ingeschreven. Tussentijdse algehele wissels zijn niet toegestaan zonder overleg met de directie.

Art. 8.
Wilt u de reservering tot 8 weken (56 dagen) voor de aanvang van  het verblijf annuleren, dan bent u 25% van het boekingsbedrag verschuldigd.

Wilt u de reservering tot 6 weken (42 dagen) voor de aanvang van  het verblijf annuleren, dan bent u 50% van het boekingsbedrag verschuldigd.

Wilt u de reservering tot 4 weken (28 dagen) voor de aanvang van  het verblijf annuleren, dan bent u 75% van het boekingsbedrag verschuldigd.

Wilt u de reservering binnen 2weken (14 dagen) voor de aanvang van  het verblijf annuleren, dan bent u 100% van het boekingsbedrag verschuldigd.

Een omboeking is tot 8 weken (56 dagen) voor de aanvang van de huurperiode in overleg mogelijk (indien er strandhuisjes beschikbaar zijn). Kosten hiervoor zijn € 25,-

Een annulering dient u schriftelijk of per e-mail te worden bevestigd onder vermelding van naam, huurperiode en reserveringsnummer.

Annuleringen voor 8 weken brengen wij € 50,- administratiekosten in rekening.

Art. 9.
Honden zijn in overleg van harte welkom, één hond per huisje, per verblijf 40 euro. 

Art. 10./
Het is verboden in de huisjes te roken.   Het is zeer gevaarlijk en niet fris voor de volgende gasten .  Ook wierook branden is niet toegestaan. 

Art. 11.
Onze Key West strandhuisjes zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen 2 kinderen en eventueel klein kind in baby bedje .
( 3 volwassene en kind is uiteraard ook toegestaan )Het is niet toegestaan om dit aantal te overtreden . 

Art. 12.
Het is niet toegestaan om met de bank te schuiven. Zien wij dat er beschadiging aan de vloer is door het schuiven van de bank zijn wij ook
genoodzaakt de borg in te houden.

Art. 13.
Het is niet toegestaan om eigen apparaten zoals bbq, gasbrander, frituurpan , oventje en bakplaat mee te nemen en te gebruiken .
De stroomvoorziening is daar niet op voorzien en de stoppen kunnen doorslaan. 
Het is op last van de gemeente Katwijk en de brandweer niet toegestaan om bij de huisjes en op het strand te barbecueën en vuurtje te stoken. 

Art. 14.
U mag natuurlijk visite ontvangen. Het is echter niet de bedoeling grote groepen mensen uit te nodigen voor een feestje bij het strandhuisje. Daar is te weinig ruimte voor en uw buren ondervinden hinder.  Bouwwerken zoals tenten, luifels en partytenten zijn bij de strandhuisjes niet toegestaan. Heeft u iets te vieren dan kunt u uiteraard terugvallen op ons strandpaviljoen. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met Ina Schilperoort (info@beachhousekeywest.nl).

In het strandhuisje ligt een lijst met huisregels. Lees ze bij aanvang van het verblijf door, zodat u weet wat wel en niet is toegestaan.

Bij overtreding van één van bovenstaande art. bent u de gehele borg kwijt.

Neem je zonnebril, goed humeur en glimlach mee! En geniet!

 

klik hier voor PDF