Strandhuisje huren met uw hond, maar er zijn wel wat regels waar hond en baas zich aan moet houden zodat de vakantie voor allebei één groot feest kan worden.

De regels van de gemeente Katwijk zijn;
Is het onder de 18 graden en hangt de blauwe vlag bij de politie post, dan mogen de honden de hele dag op het strand.
Er is natuurlijk wel een opruimplicht, waar iedereen zich aan dient te houden. Is het wel boven de 18 graden dan mogen de honden alleen op het strand ‘s ochtends voor 09.00 uur en ‘s avonds na 19.00.

De regels van Beachhouse Key West zijn;
Bij het paviljoen aangelijnd. Alles wat uw hond achterlaat dient u op te ruimen.  U betaalt voor uw hond € 45,00 per verblijf.

De regels in de vakantie huisjes zijn:
Eén hond per strandhuisje. ( niet alle hondenrassen zijn toegestaan, bij twijfel overleggen,  ). Bij het strandhuisje de hond aangelijnd of ze moet zo goed luisteren dat ze zelf bij het strandhuisje blijft.
De hond mag niet tot last zijn bij de andere vakantiegangers en strandbezoekers.
De honden mogen niet op bed of op de bank. Het beste kunt u een kleedje of mandje meenemen zodat de hond zijn eigen plekje heeft.
De honden mogen niet onder de douche, wilt u ze toch afspoelen dan hebben wij een douche bij het paviljoen. In overleg kunt u deze gebruiken voor de hond.
Voor de hond dient u zelf een handdoek mee te nemen.
Wij staan het niet toe dat de hond alleen in het strandhuisje verblijft ook omdat  op het strand eerder kans is dat de zon doorbreekt en er temperatuursverhoging in het strandhuisje ontstaat.  Hond mee op vakantie dan ook met de hond leuke dingen doen.
U kent uw hond zelf het beste, dan weet u ook of uw hond geschikt is voor een leuke strandvakantie.

klik hier voor hond los op het strand van Katwijk

 

2019

 

 

 

2019